• +386 (0)41 645 837

 

Smo pomemben podizvajalec podjetja Preysan
Če želite vedeti več kliknite na logotip:

 

 

NAŠE PODJETJE USPEŠNO IZVAJA RAZBIJANJE BETONOV Z VODNIMI POSTOPKI (HIDROSTATIČNO RAZBIJANJE BETONA) RAZLIČNIMI POSTOPKI IN RAZLIČNIH  GLOBIN. Odbijanje poškodovanega betona, in na splošno betonov izvajalo z robotom ali z drugo opremo. Z različnimi postopki in z različnimi tehnologijam.

 

 

Odbijanje delov poškodovanega betona se izvaja z HIDROSTATIČNIM GREDNIM VISOKOTLAČNIM ROBOTOM, delovni pritisk cca 2200 do 2400 bar s katerim se bo predvidoma odstrani ves oslabeli beton.

 

Področja oz. mesta, kjer dela ni možno izvajati z HIDROSTATIČNIM GREDNIM VISOKOTLAČNIM ROBOTOM, izvajamo posege z uporabo HIDRAVLIČNEGA VISOKOTLAČNEGA PESKALNIKA ZA BETON ALI JEKLO.

Izvajamo odstranitev cementnega betona, z vodnim curkom pod visokim pritiskom, z odkrivanjem armature, površina vertikalna ali pod nagibom do 20 st. glede na vertikalo, neglede na površino posamične površine in globin po potrebi.

Dela izvajamo z robotom, za ravne površine, ali s posebnim topom za različne nagibe zidov. Posamezna mesta manjših in večjih kvadratur. Tudi za »plafone« (stropove) mostov in viaduktov. Predvsem pa zahtevne oddaljene in nedostopne dele konstrukcij, ki jih je potrebno sanirati.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki