• +386 (0)41 645 837

Najboljši arhitekti ustvarjajo  stvaritve, ki naj bi v svoji lepoti bile večne.

Že čez nekaj časa pa ti objekti, na žalost, dajejo videz zapuščenosti in  zanemarjenosti. Prekriti so s plesnijo, umazanijo in grafiti.  Ne glede na vložke v čiščenje in v revitalizacijo, se jih do sedaj ni dalo obnoviti, tako da se jim povrne prvotni sijaj, prvotna lepota.

Danes za vas to lahko storimo mi!

Ponujamo izvedbo čiščenja z novo tehnologijo visoko tlačnega čistilca/odstranjevalca z do 2500 barov vodnega pritiska – BREZ UPORABE KEMIKALIJ. Ta tehnologija nam omogoča uporabo za različne namene in na različne načine. Raznovrstni priključki nam omogočajo izvajanje mnogih opravil in čiščenje v gradbeništvu ter v strojegradnji; uporabljajmo jo pri vzdrževanju in sanaciji betonskih (beton celo lahko režemo), kamnitih in jeklenih konstrukcij, ladjarstvu, elektroindustriji, za čiščenje stavb in objektov izdelanih iz kamna, betona ali jekla. Odlično se odnese tudi pri čiščenju raznih trdovratnih »umazanij« kot je rja in za odstranjevanje talne signalizacije.

Pa tudi žvečilni gumiji niso več problem.

Bistvo delovanja naše opreme je, da se voda pod visokim pritiskom (max 2500 barov – ne uporabljamo nobenih kemikalij, le toplo vodo, če je potrebno), izteka po posebnih »šobah« (ali ročnih pištolah) in rotirajoče brizga vodo po umazanih površinah iz kamna, betona ali asfalta. Voda pod visokim tlakom odstranjuje še tako trdovratne materiale (barve, rjo, betone, cementne nanose, fasadne malte in lepila itd). Zaradi možnosti nastavitve pritiska je možna izvedba in odstranjevanje materialov različne trdote in v različnih »globinah«, kar raznolikost uporabe še bistveno poveča.

Po izvedem čiščenju, objekti pridobijo novo prvotno podobo. Na posameznih objektih predlagamo izvedbo dodatne zaščite s premazi, ki ščitijo in preprečujejo nastanek nesnage (npr. železni kotliček, zarjavi takoj po čiščenju, potrebno ga je takoj namazati z oljem).

Za vse informacije in samo izvedbo smo vam na voljo. Veselimo se sodelovanja z vami!

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki
Pojavila se je napaka

Pojavila se je napaka

Kaj se je zgodilo?

Med izvajanjem te skripte je prišlo do napake. Nekaj ne deluje pravilno.

Kako lahko odpravim napako?

Odprite datoteko system/logs/error.log in v njej poiščite sporočilo o napaki (običajno povsem na koncu). V lokalno konfiguracijsko datoteko lahko dodate tudi spodnjo vrstico in ponovno naložite to stran:

$GLOBALS['TL_CONFIG']['displayErrors'] = true;

V tem primeru bodite pozorni na dejstvo, da bo lahko vsakdo videl sporočila o napaki na vašem spletnem mestu!

Želim izvedeti več

The script execution stopped, because something does not work properly. The actual error message is hidden by this notice for security reasons and can be found in in the system/logs/error.log file (see above). If you do not understand the error message or do not know how to fix the problem, search the Contao FAQs or visit the Contao support page.

Če želite spremeniti to sporočilo, ustvarite predlogo z imenom templates/be_error.html5.