• +386 (0)41 645 837

USPEŠNO IZVAJAMO RAZBIJANJE BETONOV Z VODNIMI POSTOPKI (HIDROSTATIČNO RAZBIJANJE BETONA) RAZLIČNIMI POSTOPKI IN RAZLIČNIH  GLOBIN. Odbijanje poškodovanega betona, in na splošno betonov izvajalo z robotom ali z drugo opremo.

Vendar naše podjetje izvaja in sodeluje tudi pri drugih poslih. Izvaja storitve na prometnih površinah…

Talno signalizacijo (horizontalna signalizacija), pranje razpok in zalivanje z vročim bitumnom, pranje s paro, izvajamo lokalne sanacije asfalta in betona, hidrodinamično čiščenje ter stojno pranje s visokotlačnimi strojem vendar nižjimi pritiski (do 500 bar vodnega pritiska), nanašanje sredstev za nevtralizacijo organskih umazanij in odmaševanje – priprave za barvanje fasad (objektov) in izvajamo tudi manj zahtevna barvanje fasad.

Izvajamo sanacije poškodovanih površin objektov s posebnimi nanosi – sanacijskim maltam, komplet z nanosom zaščite armatur,  

V sodelovanju s svojimi poslovnimi partnerji prevzemamo v izvajanje tudi izvedbo  kompleksnih zahtevnih del (celotna izvedba del sanacijskih del, ki so potrebna za rekonstrukcijo in obnovo objektov), tako smo sodelovali na sanaciji garažne hiše Koper – Prisoje. Izvajamo tudi vodenje tovrstnih projektov.

 

Garažna hiša Koper

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki