• +386 (0)41 645 837

USPEŠNO IZVAJAMO RAZBIJANJE BETONOV Z VODNIMI POSTOPKI (HIDROSTATIČNO RAZBIJANJE BETONA) RAZLIČNIMI POSTOPKI IN RAZLIČNIH  GLOBIN. Odbijanje poškodovanega betona, in na splošno betonov izvajalo z robotom ali z drugo opremo.

Vendar naše podjetje izvaja in sodeluje tudi pri drugih poslih. Izvaja storitve na prometnih površinah…

Talno signalizacijo (horizontalna signalizacija), pranje razpok in zalivanje z vročim bitumnom, pranje s paro, izvajamo lokalne sanacije asfalta in betona, hidrodinamično čiščenje ter stojno pranje s visokotlačnimi strojem vendar nižjimi pritiski (do 500 bar vodnega pritiska), nanašanje sredstev za nevtralizacijo organskih umazanij in odmaševanje – priprave za barvanje fasad (objektov) in izvajamo tudi manj zahtevna barvanje fasad.

Izvajamo sanacije poškodovanih površin objektov s posebnimi nanosi – sanacijskim maltam, komplet z nanosom zaščite armatur,  

V sodelovanju s svojimi poslovnimi partnerji prevzemamo v izvajanje tudi izvedbo  kompleksnih zahtevnih del (celotna izvedba del sanacijskih del, ki so potrebna za rekonstrukcijo in obnovo objektov), tako smo sodelovali na sanaciji garažne hiše Koper – Prisoje. Izvajamo tudi vodenje tovrstnih projektov.

 

Garažna hiša Koper

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki
Pojavila se je napaka

Pojavila se je napaka

Kaj se je zgodilo?

Med izvajanjem te skripte je prišlo do napake. Nekaj ne deluje pravilno.

Kako lahko odpravim napako?

Odprite datoteko system/logs/error.log in v njej poiščite sporočilo o napaki (običajno povsem na koncu). V lokalno konfiguracijsko datoteko lahko dodate tudi spodnjo vrstico in ponovno naložite to stran:

$GLOBALS['TL_CONFIG']['displayErrors'] = true;

V tem primeru bodite pozorni na dejstvo, da bo lahko vsakdo videl sporočila o napaki na vašem spletnem mestu!

Želim izvedeti več

The script execution stopped, because something does not work properly. The actual error message is hidden by this notice for security reasons and can be found in in the system/logs/error.log file (see above). If you do not understand the error message or do not know how to fix the problem, search the Contao FAQs or visit the Contao support page.

Če želite spremeniti to sporočilo, ustvarite predlogo z imenom templates/be_error.html5.