• +386 (0)41 645 837

High Pressure Technology Symposium

V podjetju zagotavljamo strokovna usposabljanja na najvišjem nivoju, da lahko izvajamo visoko zahtevne soritve s sistemom Visokega Vodnega Pritiska.

 

High Pressure Technology Symposium

 

 

Strokovni članek - izvedba AKZ vodno peskanje

Sodelujemo v sanacijah jeklenih konstrukcij in objektov. Strokovno se izpolnjujemo in usposabljamo na različnih nivojih. Sodelujemo s proizvajalci visokotlačne opreme, barv, izvedbenih robotov, razvijamo  in proizvajamo različno opremo, priključke za potrebe izvedbe naših del.

Udeležili smo se predavanj in evropskega srečanja s proizvajalci različne opreme in materialov za izvajanje sanacij, jeklenih in betonskih konstrukcij.

Povzetek predavanja oziroma natančne iformacije lahko dobite na naših kotaktnih naslovih.

Ocena vodnega peskanja

Udeležili smo se predavanja izdelovalca zaščitnih barv. To je je proizvajalec zaščitnih temeljnih premazov z vlago utrjujočim temeljnimi premazi v visoko vsebnostjo cinkovega prahu in premaze, tudi z vlago utrjujoče, končne premaze.

Novi postopki odstranjevanja starih barv, odstranjevanje in rengeniziranje obstoječih napak na jeklenih konstrukcijah, omogoča prav visokotlačno pranje z doseganjem tudi 3000 barov vodnega pritiska. Meritve izvajanega čiščenja z vodo kažejo, na jeklenem mostu Laško, da dosegajo vse zahtevane pogoje. Še več, rezultati so odlični, so dobra podlaga za kasnejše izvajanje zaščitnih premazov. Saj premazni sistem mora imeti dober oprijem na pripravljeno površino (kar vodni postopek omogoča), mora biti odporen na lokalno klimo opredeljeno z razredom korozivnosti skladno s standardom SIST EN ISO 12944 (razredi C4, C5).

Razvoj strojne opreme in razvoj npr. barv, nam daje nova postopkovna navodila sanacij, odpira nova obzorja antikorozivne zaščite jekla, nova merila obstojnosti izvajanja AKZ del in to vse na sami lokaciji objekta. Na mostu v Laškem so naše delo spremljali vrhunski tehnologi, z sodobno merilno opremo in predvsem z velikimi izkušnjami na sanaciji objektov. O svojih meritvah so izdali svoje poročilo, ki kaže na doseg pripravljenost profila tudi do 60 mikronov, kar velja za dobro pripravljeno podlago. Pri čemer je dosežena čistost SA 2,5.

Vsekakor novi postopki čiščenja tudi bistveno znižujejo ceno vzdrževanje objektov, podaljšujejo jim življenjsko dobo. Večajo stopnjo zaščite izvedenih rekonstrukcij. Omogočajo dobro diagnosticiranje potrebnih sanacij ter odstranjevanje le tistega, kar ni dobro, saniranje le posameznih delov, le poškodovanih delov objekta.

Za natančne informacije o oceni vodnega peskanja nas kontaktiraje na navedene naslove.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki
Pojavila se je napaka

Pojavila se je napaka

Kaj se je zgodilo?

Med izvajanjem te skripte je prišlo do napake. Nekaj ne deluje pravilno.

Kako lahko odpravim napako?

Odprite datoteko system/logs/error.log in v njej poiščite sporočilo o napaki (običajno povsem na koncu). V lokalno konfiguracijsko datoteko lahko dodate tudi spodnjo vrstico in ponovno naložite to stran:

$GLOBALS['TL_CONFIG']['displayErrors'] = true;

V tem primeru bodite pozorni na dejstvo, da bo lahko vsakdo videl sporočila o napaki na vašem spletnem mestu!

Želim izvedeti več

The script execution stopped, because something does not work properly. The actual error message is hidden by this notice for security reasons and can be found in in the system/logs/error.log file (see above). If you do not understand the error message or do not know how to fix the problem, search the Contao FAQs or visit the Contao support page.

Če želite spremeniti to sporočilo, ustvarite predlogo z imenom templates/be_error.html5.