• +386 (0)41 645 837

Peskanje jeklenih konstrukcij z vodo

Izvedba antikorozivne zaščite jekla z uporabo vodnega peskanja in peskanje železa z vodnim postopkom, brez stranskih škodljivih ekoloških vplivov. Brez ovir za delo na terenu in v delavnicah. Izvedba AKZ zaščite s izvedenim peskanjem z vodo, pomeni dolgotrajno zaščito jeklenih površin. Železo bo dolgotrajno trajno zaščiteno proti vremenskim vplivom. Trajne zaščite jeklenih površin z barvami in postopki popolne in dolgotrajna zaščite jeklenih površin.

Preberi več..

Sanacije gradbenih objektov

Sanacije gradbenih objektov, oz betonov, se začnejo z visokotlačnim vodnim razbijanjem betonov. Hidrostatično razbijanje betonov z uporabo robota za različne potrebe (tuneli, ceste, mostovi, dilatacije, betonske obloge) preprečuje statične spremembe zaradi sanacije objektov. Razbijanja betonov z vodo, je statično varen način izvedbe rekonstrukcij in sanacije vseh vrst gradbenih objektov. Uporabljamo hidravlične hidrostatične topove, ki nam omogočajo izvedbo še tako zahtevnih del. .

Preberi več..

STORITVE

Z izkušnjami na področju visokotlačnega čiščenja in sanacije različnih objektov ter s povezovanjem z drugimi, ki imajo združljive storitve, vam nudimo razdelane, kakovostne in celotne storitve!

Peskanje visokotlačno - AKZ jekla

Podrobnosti...

Sanacije gradbenih objektov

Podrobnosti...

Pranja objektov

Podrobnosti...

Storitve na prometnih površinah

Podrobnosti...

Visokotlačna pranja objektov

Podrobnosti...

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki