• +386 (0)41 645 837

Peskanje jeklenih konstrukcij z vodo

Izvedba antikorozivne zaščite jekla z uporabo vodnega peskanja in peskanje železa z vodnim postopkom, brez stranskih škodljivih ekoloških vplivov. Brez ovir za delo na terenu in v delavnicah. Izvedba AKZ zaščite s izvedenim peskanjem z vodo, pomeni dolgotrajno zaščito jeklenih površin. Železo bo dolgotrajno trajno zaščiteno proti vremenskim vplivom. Trajne zaščite jeklenih površin z barvami in postopki popolne in dolgotrajna zaščite jeklenih površin.

Preberi več..

Sanacije gradbenih objektov

Sanacije gradbenih objektov, oz betonov, se začnejo z visokotlačnim vodnim razbijanjem betonov. Hidrostatično razbijanje betonov z uporabo robota za različne potrebe (tuneli, ceste, mostovi, dilatacije, betonske obloge) preprečuje statične spremembe zaradi sanacije objektov. Razbijanja betonov z vodo, je statično varen način izvedbe rekonstrukcij in sanacije vseh vrst gradbenih objektov. Uporabljamo hidravlične hidrostatične topove, ki nam omogočajo izvedbo še tako zahtevnih del. .

Preberi več..

STORITVE

Z izkušnjami na področju visokotlačnega čiščenja in sanacije različnih objektov ter s povezovanjem z drugimi, ki imajo združljive storitve, vam nudimo razdelane, kakovostne in celotne storitve!

Peskanje visokotlačno - AKZ jekla

Podrobnosti...

Sanacije gradbenih objektov

Podrobnosti...

Pranja objektov

Podrobnosti...

Storitve na prometnih površinah

Podrobnosti...

Visokotlačna pranja objektov

Podrobnosti...

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki
Pojavila se je napaka

Pojavila se je napaka

Kaj se je zgodilo?

Med izvajanjem te skripte je prišlo do napake. Nekaj ne deluje pravilno.

Kako lahko odpravim napako?

Odprite datoteko system/logs/error.log in v njej poiščite sporočilo o napaki (običajno povsem na koncu). V lokalno konfiguracijsko datoteko lahko dodate tudi spodnjo vrstico in ponovno naložite to stran:

$GLOBALS['TL_CONFIG']['displayErrors'] = true;

V tem primeru bodite pozorni na dejstvo, da bo lahko vsakdo videl sporočila o napaki na vašem spletnem mestu!

Želim izvedeti več

The script execution stopped, because something does not work properly. The actual error message is hidden by this notice for security reasons and can be found in in the system/logs/error.log file (see above). If you do not understand the error message or do not know how to fix the problem, search the Contao FAQs or visit the Contao support page.

Če želite spremeniti to sporočilo, ustvarite predlogo z imenom templates/be_error.html5.