• +386 (0)41 645 837

Čiščenje fasad, talkovcev, spomenikov...

Izvedba čiščenja z novo tehnologijo visoko tlačnega čistilca/odstranjevalca z do 2500 barov vodnega pritiska – BREZ UPORABE KEMIKALIJ. Ta tehnologija nam omogoča uporabo za različne namene in na različne načine. Raznovrstni priključki nam omogočajo izvajanje mnogih opravil in čiščenje v gradbeništvu ter v strojegradnji; uporabljajmo jo pri vzdrževanju in sanaciji betonskih (beton celo lahko režemo), kamnitih in jeklenih konstrukcij, ladjarstvu, elektroindustriji, za čiščenje stavb in objektov izdelanih iz kamna, betona ali jekla. Odlično se odnese tudi pri čiščenju raznih trdovratnih »umazanij« kot je rja in za odstranjevanje talne signalizacije.

 Pa tudi žvečilni gumiji na talnih površinah niso več problem.

Bistvo delovanja naše opreme je, da se voda pod visokim pritiskom (max 2500 barov – ne uporabljamo nobenih kemikalij, le toplo vodo, če je potrebno), izteka po posebnih »šobah« (ali ročnih pištolah) in rotirajoče brizga vodo po umazanih površinah iz kamna, betona ali asfalta. Voda pod visokim tlakom odstranjuje še tako trdovratne materiale (barve, rjo, betone, cementne nanose, fasadne malte in lepila itd). Zaradi možnosti nastavitve pritiska je možna izvedba in odstranjevanje materialov različne trdote in v različnih »globinah«, kar raznolikost uporabe še bistveno poveča.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki